ՄՍԱՄԹԵՐՔ

ՏԱՎԱՐԻ ՄԻՍ

Raw beef on cutting board and vegetables
  • ոսկրով – 2450 դրամ/կգ
  • փափկամիս – 2900 դրամ/կգ
  • փափկամիս (մաչա) – 2800 դ/կգ
  • մեջքի ոսկրով – 2600 դ/կգ
  • լանգետի համար – 3400 դ/կգ
  • մեջքի ֆիլե – 3400 դրամ/կգ
  • բոշ – 2450 դրամ/կգ
  • աղացած – 2350 դրամ/կգ
  • սուկի (մաքրած) –4600- 6000 դրամ/կգ
  • սուկի – 4000 դրամ/կգ
  • սիրտ և լյարդ – 1500 դրամ/կգ
  • թոք, փայծախ և երիկամ – 400 դ/կգ
  • լեզու – 1400 դրամ/կգ
  • ուղեղ – 300 դրամ/հատ

ԿԻՍԱՓԱԲՐԻԿԱՏՆԵՐ

Ֆարշ
  • Քյաբաբի ֆարշ (հավի) – 1550 դրամ/կգ
  • Քյաբաբի ֆարշ (տավարի) – 1700 դրամ/կգ
  • Քյուֆթա Բայազեթ – 2200 դրամ/կգ
  • Քյուֆթա Էջմիածին – 2100 դրամ/կգ

ԽՈԶԻ ՄԻՍ

Խոզ
  • ամբողջական – 2750 դրամ/կգ
  • չալաղաջ – 3200 դրամ/կգ
  • չալաղաջ (հատընտիր) – 3700 դրամ/կգ
  • մատ – 2900 դրամ/կգ
  • թև – 2750 դրամ/կգ
  • բուդ – 2800 դրամ/կգ
  • Բոշ-2800
  • Բուդ առանց ոսորի-3300
  • մարինացված – 2600 դրամ/կգ

ԳԱՌԻ ՄԻՍ

Գառ
  • ամբողջական – 2900 դրամ/կգ
  • Մատ չալաղաջ–3200
  • Բուդ+թև–2900
  • Կոմպլեկտ-1500
  • Հատընտիր-+500

ՀԱՎԻ ՄԻՍ

Հավ
  • տեղական – 1350 դրամ/կգ
  • բուդ – 1400 դրամ/կգ
  • բուդ (մարինացված) – 1400 դրամ/կգ
  • թև – 1450 դրամ/կգ
  • դոշ (ոսկրով) – 1600 դրամ/կգ
  • դոշի ֆիլե – 2200 դրամ/կգ
  • թոք – 950 դրամ/կգ
  • սիրտ – 2150 դրամ/կգ
  • քարաճիկ – 1650 դրամ/կգ
  • ճուտ – 850 դրամ/հատ

ՆԱՊԱՍՏԱԿԻ ՄԻՍ


ՆԱՊԱՍՏԱԿ
  • ամբողջական – 2800 դրամ/կգ

ՁՈՒԿ

ձուկ
  • Իշխան – 1950 դրամ/կգ
  • Թառափ – 3100 դրամ/կգ
  • Սազան – 1700 դրամ/կգ
  • Լոքո – 2000 դրամ/կգ
  • Կառպ – 1750 դրամ/կգ
  • Տաստալոպ – 1300 դրամ/կգ
  • Բելամոռ – 1700 դրամ/կգ

ԽԵՑԳԵՏԻՆ

Խեցգետին
  • փոքր – 2850 դրամ/կգ
  • միջին – —- դրամ/կգ
  • մեծ – —- դրամ/կգ

ԽՈՐՈՎԵԼ


Խորովել
  • միս, 1կգ – 400 դրամ
  • ձուկ, 1կգ – 500 դրամ